(6.68 MB) Download Mahesa - Meneng Meneng Duwe Roso MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Mahesa Meneng Meneng Duwe Roso
kari demen roso atinisun
nggambaraken riko ring angenan
masio adoh noring moto
nong ati katon kewelo-welo

kaindahan ono ring dunyo
koyo mung kanggo isun lan riko

semebrung arum kembang setaman
sampekno isun titip salam
kadung isun duwe roso

welas sepurane kadung jare lancang
meneng meneng duwe roso nong riko
setuluse ati hang sun duweni
wujud wutuh welas asih iki

kari demen roso atinisun
nggambaraken riko ring angenan
masio adoh noring moto
nong ati katon kewelo-welo

kaindahan ono ring dunyo
koyo mung kanggo isun lan riko

semebrung arum kembang setaman
sampekno isun titip salam
kadung isun duwe roso

welas sepurane kadung jare lancang
meneng meneng duwe roso nong riko
setuluse ati hang sun duweni
wujud wutuh welas asih iki

welas sepurane kadung jare lancang
meneng meneng duwe roso nong riko
setuluse ati hang sun duweni
wujud wutuh welas asih iki

#END LIRIK