(5.33 MB) Download Nella Kharisma - Esem Lan Guyumu MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Esem Lan Guyumu
esemmu lan guyumu
biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu neng endi paranmu
opo kowe isih eling aku

janjimu lan tresnamu
biso gawe ayeme atiku
nganti saiki kowe isih tak tunggu
nganti kapan kowe ninggalke aku

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali esem lan guyumu

esemmu lan guyumu biso gawe senenge atiku
suwe ra ketemu neng endi paranmu, opo kowe isih eling aku
janjimu lan tresnamu biso gawe ayeme atiku
nganti saiki kowe isih tak tunggu, nganti kapan kowe ninggalke aku

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali selawase

fotomu ning kamarku, neng atiku koyo kowe neng sandingku
ngene rasane yen kangen kowe
tresnaku mung kowe, tak gowo nganti selawase
aku ra bakal biso lali selawase

#END LIRIK