(5.95 MB) Download Eren Intan - Korbane Morotuo MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Eren Intan Korbane Morotuo
ora sengojo aku ketemu mantanku
numpak bis jurusan suroboyo kediri
lungguh sabrangku aku jejer mantanku
kelingan jaman isih dadi bojone

dewek’e takon opo aku uwis rabi
tak jawab aku durung niat rabi
dewek’e takon opo aku isih tresno
tak jawab jujur pancen aku isih tresno

goro-goro morotuo
aku pisahan karo bojoku
goro-goro morotuo
rumah tanggaku dadi bubrahan

teklek kecemplung kalen
timbang golek aluwong balen
teklek kecemplung kali
timbang golek karuan mbaleni

ora sengojo aku ketemu mantanku
numpak bis jurusan suroboyo kediri
lungguh sabrangku aku jejer mantanku
kelingan jaman isih dadi bojone

dewek’e takon opo aku uwis rabi
tak jawab aku durung niat rabi
dewek’e takon opo aku isih tresno
tak jawab jujur pancen aku isih tresno

goro-goro morotuo
aku pisahan karo bojoku
goro-goro morotuo
rumah tanggaku dadi bubrahan

teklek kecemplung kalen, timbang golek aluwong balen
teklek kecemplung kali, timbang golek karuan mbaleni
teklek kecemplung kalen, timbang golek aluwong balen
teklek kecemplung kali, timbang golek karuan mbaleni

aku korbane morotuo

#END LIRIK