(5.12 MB) Download Lsista - Konco Musiman MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Lsista Konco Musiman
nek do susah kowe do teko
nek do senang do ninggal lungo
opo model konco saikine koyo ngono

aku susah kowe do raono
aku seneng kowe do moro
koyo tanpo duso
ngaku konco mung nek aku tok butuhno

jane aku gumun tenan ro konco jaman saiki
ngaku konco tekan mati nyatane mung kocap lathi
nek pas susah wae kowe bingungi goleki
la kok nek pas seneng aku tak kau kenali

ndi konco tenanan iso diitung nggo driji
sing gelem ngancani pas aku susah ati
liyane embuh nangdi do mreteli siji siji
jan do ra nduwe ati mung do kepangan gengsi

nek do susah kowe do teko, nek do senang do ninggal lungo
opo model konco saikine koyo ngono
aku susah kowe do raono, aku seneng kowe do moro
koyo tanpo duso ngaku konco mung nek aku tok butuhno

jane aku wis kulino nek bab perkoro konco
seko konco sing olo tekan konco sing nyoto
konco sing manfaatke, konco sing nyenengake
tak setel kendo wae mundak gayeng uripe

saiki pancen jaman nek bab konco musiman
aku kere lambai tangan duwe duit ngejak dolan
jane yo rodo mangkel tapi aku ra tegel
ben tat tutke karepe mundak seneng atine

tulung mbok pikirno, uripmu yo butuh konco
ojo mung musiman katimbang mbubrah kekancan

nek do susah kowe do teko, nek do senang do ninggal lungo
opo model konco saikine koyo ngono
aku susah kowe do raono, aku seneng kowe do moro
koyo tanpo duso ngaku konco mung nek aku tok butuhno

nek do susah kowe do teko, nek do senang do ninggal lungo
opo model konco saikine koyo ngono
aku susah kowe do raono, aku seneng kowe do moro
koyo tanpo duso ngaku konco mung nek aku tok butuhno

#END LIRIK