(5.68 MB) Download Olivia Gunawan - Leren Sayang MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Olivia Gunawan Leren Sayang
Sayang aku ra kuat nggoceki tresnomu
Mergane ijek liar atimu
Sayang aku ra sanggup nyonggo loro
Seng tak rasakno jero dodo

Sayang aku ra kuat nggoceki tresnomu
Mergane ijek liar atimu
Sayang aku ra sanggup nyonggo loro
Seng tak rasakno jero dodo

Yen kowe uwes ora sayang
Opo ra gelem matur karo aku
Ora bakal tak gondeli tresnomu
Ora bakal tak gondeli tresnomu

Yen uwes ora kangen
Iku pertondo atimu wes bosen
Ono wong liyo ning jero atimu
Ono wong liyo sing ganteni aku

Sayang aku ra kuat nggoceki tresnomu
Mergane ijek liar atimu
Sayang aku ra sanggup nyonggo loro
Seng tak rasakno jero dodo

Yen kowe uwes ora sayang
Opo ra gelem matur karo aku
Ora bakal tak gondeli tresnomu
Ora bakal tak gondeli tresnomu

Yen uwes ora kangen
Iku pertondo atimu wes bosen
Ono wong liyo ning jero atimu
Ono wong liyo sing ganteni aku

Yen uwes ora kangen
Iku pertondo atimu wes bosen
Ono wong liyo ning jero atimu
Ono wong liyo sing ganteni aku

Yen uwes ora kangen
Iku pertondo atimu wes bosen
Ono wong liyo ning jero atimu
Ono wong liyo sing ganteni aku

#END LIRIK