(5.82 MB) Download Salsa Kirana - Ketaton Janjimu MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Salsa Kirana Ketaton Janjimu
tak jangkahne sikilku ngalih soko sampingmu
nggowo roso loro ing atiku, ketaton janjimu
saiki aku kudu ikhlas medot tresnamu
sing pancen wes ora kanggo aku, ora kanggo aku

tak lilakne tresnamu ngalih soko atiku
tinimbang tansah nyiksa batinku, goleko gantiku
atiku dudu watu lan dudu kedung jeru
mung paribasan langit kang biru tanpo lintang sewu

atiku kang tulus suci, tulus suci nresnani
tatu jeru mbok larani
kadung tak ugemi jebul aku mbok apusi

sumpahmu mung ono lambe, ora ono buktine
wes lali marang janjine
timbang ngejur ati katresnanmu tak pungkasi

tak lilakne tresnamu ngalih soko atiku
tinimbang tansah nyiksa batinku, goleko gantiku
atiku dudu watu lan dudu kedung jeru
mung paribasan langit kang biru tanpo lintang sewu

atiku kang tulus suci, tulus suci nresnani
tatu jeru mbok larani
kadung tak ugemi jebul aku mbok apusi

sumpahmu mung ono lambe, ora ono buktine
wes lali marang janjine
timbang ngejur ati katresnanmu tak pungkasi
timbang ngejur ati katresnanmu tak pungkasi

#END LIRIK