(3.93 MB) Download Agung Pradanta - Lambe Turah MP3 Terbaru Single 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Agung Pradanta Lambe Turah
Soyo suwe tak rasakke
Omonganmu ra tau nggenah
Seneng ngrumpi karo ngrasani
Seneng yen ono wong susah

Golek benere dewe
Ratau opo enenge
Omonganmu marai loro ati

Kowe pancen lambe turah
Pengenane di wah
Mlaku karo nguya nguyu
Senengane adu-adu
Ra peduli omongane salah

Kowe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng
Dasar wong gendeng

Nganti tekan seprene
Ra ono perubahanne
Pengen dadi sorotan
Koyok artis terkenal

Padahal nek dipikir
Malah koyok wong kenthir
Nganti uripe dewe
Malah ora dipikir

Senengane golek bahan
dinggo nyambung omongan
Yen podo jagongan
Ngomong waton ra karuan

Pengen cari sensasi
Buat eksis sendiri
Tak perduli
Omongane ngelarani ati

Kowe pancen lambe turah
Pengenane di wah
Mlaku karo nguya nguyu
Senengane adu-adu
Ra peduli omongane salah

Kowe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng
Dasar wong gendeng

Omongane ngalor ngidul
Padahal cuma ngibul
Suka mencaci orang
kadang tanpa alasan

mbok cubo kowe mikir
Ojo koyo wong kentir
Nek ngomong ojo waton
Serius ojo guyon

Opo toh tujuanmu
Opo toh masalahmu
Apa emang hobimu
Mencaci orang melulu

Coba koreksi diri
Jadi diri sendiri
Lerenno
ngurusi masalahe wong lio

Kowe pancen lambe turah
Pengenane di wah
Mlaku karo nguya nguyu
Senengane adu-adu
Ra peduli omongane salah

Kowe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng
Dasar wong gendeng

Kowe pancen lambe turah
Pengenane di wah
Mlaku karo nguya nguyu
Senengane adu-adu
Ra peduli omongane salah

Kowe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng
Dasar wong gendeng

#END LIRIK