(5.05 MB) Download Nella Kharisma - Yowes MP3 Terbaru Single Dangdut 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Nella Kharisma Yowes
ra pernah terbayang ning uripku
kowe tego ninggalke awakku
janji janjimu mung palsu
kowe ngelarani atiku
lungo karo wedokan pilihanmu

rono rene kesandung kenangan
seprene aku iseh kelingan
kowe sing tak sayang malah ilang
akhire aku ra nyanding ning pelaminan

sak tenane ati iki loro
tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo
ditinggal lungo pas lagi sayang-sayange
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
yo wes ra masalah, mungkin ini wis dalane

ora kelingan kowe nangis nang rangkulanku
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
yo wes ra masalah, aku tanpamu bahagia selalu

rono rene kesandung kenangan
seprene aku iseh kelingan
kowe sing tak sayang malah ilang
akhire aku ra nyanding ning pelaminan

sak tenane ati iki loro
tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo

ditinggal lungo pas lagi sayang-sayange
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
yo wes ra masalah, mungkin ini wis dalane

ora kelingan kowe nangis nang rangkulanku
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
yo wes ra masalah, aku tanpamu bahagia selalu

aku ne berjuang kowe ne ngilang
sak tenane ati wegah kelangan
aku wis tenanan jebule kowe guyonan
yo wes ora popo aku lilo senajan ati rasane loro
kowe tego ninggal aku demi wedokan liyo

ditinggal lungo pas lagi sayang-sayange
atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
yo wes ra masalah, mungkin ini wis dalane

ora kelingan kowe nangis nang rangkulanku
eluhmu netes ning pipi sing ngelapi aku
yo wes ra masalah, aku tanpamu bahagia selalu

houoo aku tanpamu bahagiamu selalu

#END LIRIK