(5.57 MB) Download Ndx AKA - Yowes MP3 Terbaru Single 2018 - HarianLagu
Lirik Lagu Ndx AKA Yowes
Ra pernah terbayang ning uripku
Kowe tego ninggalke awakku
Janji janjimu mung palsu
Kowe tego nglarani atiku
Lunggo karo lanangan pilihanmu

Rono rene kesandung kenangan
Seprene aku iseh kelingan
Kowe sing tak sayang malah ilang
Akhire aku ra nyandeng neng pelaminan
Sak tenane ati iki loro

Tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo
Ditinggal lunggo pas lagi sayang sayange
Atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
Yo wes ra masalah
Mungkin iki wis dalane

Ora kelingan kowe nanggis neng rangkulanku
Eluhmu netes neng pipi sek ngelapi aku
Yowes ra masalah
Aku tanpamu
Bahagia selalu

Rono rene kesandung kenangan
Seprene aku iseh kelingan
Kowe sing tak sayang malah ilang
Akhire aku ra nyandeng neng pelaminan
Sak tenane ati iki loro

Tapi ku wes ikhlas kowe ro wong liyo
Ditinggal lunggo pas lagi sayang sayange
Atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
Yo wes ra masalah
Mungkin iki wis dalane

Ora kelingan kowe nanggis neng rangkulanku
Eluhmu netes neng pipi sek ngelapi aku
Yowes ra masalah
Aku tanpamu
Bahagia selalu

Aku nek berjuang kowe ne ngilang
Sak tenane ati wegah kelangan
Aku wes tenanan jebule kowe dolanan
Yowes ora popo aku lilo
Senajan ati rasane loro
Kowe tego ninggal aku demi lanangan liyo

Ditinggal lunggo pas lagi sayang sayange
Atiku ra nyongko kok bakal ngene akhire
Yo wes ra masalah
Mungkin iki wis dalane

Ora kelingan kowe nanggis neng rangkulanku
Eluhmu netes neng pipi sek ngelapi aku
Yowes ra masalah
Aku tanpamu
Bahagia selalu

Hoo.. uwoooo
Aku tanpamu
Bahagia selalu

#END LIRIK