(5.44 MB) Download Vita Alvia - Kedanan MP3 Terbaru Best House Jaran Goyang - HarianLagu
Lirik Lagu Vita Alvia Kedanan
Sing Koyo Biasae Isun Koyo Gedigi
Nduwe Roso Demen Kari Kenemenen
Buru Ketemu Pisan Ati Wing Sing Karuan
Rasane Koyo Wong Kedanan
Opo Mulo Sun Iki Kedanan
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani
Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani
Sing Koyo Biasae Isun Koyo Gedigi
Nduwe Roso Demen Kari Kenemenen
Buru Ketemu Pisan Ati Wing Sing Karuan
Rasane Koyo Wong Kedanan
Opo Mulo Sun Iki Kedanan
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani
Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Raino Bengi Anane Sun Mung Ngangen Angen
Mandaneo Biso Nyanding Riko
Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani
Riko Hang Dadi Pujane Ati
Riko Hang Isun Kedani

#END LIRIK